G​o​ede d​oel

Najaars-/Winterbeurs 2023

Sinds deze beurs zijn wij vaste sponsor van het Jeugdcomité Teteringen. Zij organiseren activiteiten ​voor alle schoolgaande kinderen in Teteringen (groep 1 t/m 8) en kinderen van 4 t/m 12 jaar die woonachtig zijn in Teteringen.

Sponsor

t is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using 'Content here, content here', making it look like readable English. Many desktop publishing packages and web page editors now use Lorem Ipsum as their default model text, and a search for 'lorem ipsum' will uncover many web sites still in their infancy. 

Najaars-Winterbeurs 2021

In 2012 is Stichting Happy Hippo gestart om elk kind in Breda een fijne en vrolijke verjaardag te bezorgen. Ouders en kinderen die leven onder de armoedegrens zijn afhankelijk van de voedselbank en hebben geen geld voor verjaardagen of schoolspullen. Stichting Happy Hippo stelt diverse boxen samen voor deze kinderen zodat ze wel gewoon hun verjaardag kunnen vieren of goed kunnen starten op de middelbare school. Wil je meer weten over het goede doel van deze beurs? Kijk dan op hun site: http://www.stichtinghappyhippo.nl/

Het Brakkenfestival is een initiatief van Surplus Welzijn bestaat in 2019 al 31 jaar! Inmiddels heeft het initiatief zich ontwikkeld tot een grootschalig evenement voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar die onder leiding van deskundige vrijwilligers een week lang, in de eerste week van de basisschoolvakantie, op verantwoorde manier plezier maken.
De missie van het Brakkenfestival is alle kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar in Breda en omgeving een zinvolle vrijetijdsbesteding aanbieden waarbij sociaal, educatief, cultureel en motorisch vlak gestimuleerd wordt. Daarbij willen wij ook vrijwilligers de mogelijkheid geven zich te ontplooien en een netwerk van bedrijven die ondersteuning kunnen bieden aan te sporen tot handelen.

Najaars-Winterbeurs 2018
Dit najaar blijven we met het goede doel in Teteringen. Het jeugdcomité Teteringen organiseert activiteiten voor alle schoolgaande kinderen
in Teteringen (groep 1 t/m 8) en kinderen van 4 t/m 12 jaar die woonachtig zijn in Teteringen.

http://www.jeugdcomiteteteringen.nl

Voorjaars-Zomerbeurs 2018
ChaTime is deze beurs het goede doel geworden. In 2005 bedacht Lidia van Hooijdonk een magazine voor en door kinderen. Zij wil graag kinderen uit alle wijken, van verschillende culturen en achtergronden met elkaar in contact brengen. Media is het middel om het doel van ChaTime te bereiken. ChaTime werkt onder andere met het basisonderwijs in Breda met groep 5 t/m groep 8. Leeftijd: 8 tot 12 jaar.
Mede dankzij de donatie van de KinderKledingbeursTeteringen konden kinderen uit Breda en omgeving naar het Brakkenfestival en verschillende taalworkshops volgen.

http://www.chatime.nl

Voorjaars-Zomerbeurs 2017
Het goede doel van deze beurs is VVE Spel Thuis van Surplus.
Bij Spel Thuis komt een spelbegeleidster thuis met leuk speelmateriaal. Spel Thuis is er voor gezinnen met kinderen vanaf 16 maanden, peuters en kleuters. Deze gezinnen komen ervoor in aanmerking als zij naar de voorschool gaan. Het goede doel is specifiek ingezet voor gezinnen die het financieel niet breed hebben. Er zijn tassen met speelgoed aangeschaft die geleend kunnen worden en waar kinderen mee kunnen spelen.

Najaars-Winterbeurs 2016
Het goede doel dit keer is de kinderafdeling van Kempenhaeghe op de locatie Hans Berger Kliniek te Oosterhout. Kempenhaeghe is het expertisecentrum op het gebied van epilepsie, slaapgeneeskunde en (neurologische) leer- en ontwikkelingsstoornissen. Op de kinderafdeling worden kinderen en jongeren met complexe epilepsie kortdurend opgenomen voor diagnose en behandeling.

Voorjaars-Zomerbeurs 2016
Deze voorjaars-/zomerbeurs hebben we als goed doel wederom het project Busy Bee van Stichting Happy Hippo gekozen. H Er is een box met schoolartikelen ontwikkeld die uitgereikt wordt aan brugklaskinderen die gebruikmaken van de voedselbank. Zie ook www.stichtinghappyhippo.nl

Najaars-Winterbeurs 2015
“Aangepast paardrijden Bij Jet” is in het najaar van 2015 het goede doel.  Aangepast paardrijden “Bij Jet” is een manier van paardrijden die speciaal bedoeld is voor mensen (zowel kinderen, jongeren, als volwassenen) die belemmerd worden in hun ontwikkeling. Zij worden in een veilige en vertrouwde omgeving verder geholpen in de ontwikkeling van hun bewegingen of sociale vaardigheden.

Voorjaars-Zomerbeurs 2015
Het project Busy Bee van Stichting Happy Hippo was dit keer het goede voor onze beurs. Er is een box met schoolartikelen ontwikkeld die uitgereikt wordt aan brugklaskinderen die gebruikmaken van de voedselbank. Zie ook www.stichtinghappyhippo.nl

Najaars-Winterbeurs 2014
Het goede doel dit keer was Stichting Leergeld-Oosterhout. Leergeld maakt het mogelijk dat kinderen mee kunnen doen aan school/sportactiviteiten door de kosten (of een gedeelte daarvan) direct te betalen aan de school, de club of de leverancier van spullen.

Voorjaars-Zomerbeurs 2014
Voor het Jeugdcomité Teteringen werd een bijdrage gegeven voor een springkussen dat het comité voor veel activiteiten kan gebruiken!