Over Ons

De kinderkledingbeurs wordt verzorgt door 10 enthousiaste vrijwilligers uit Teteringen en omstreken. Wij hebben zelf ook kinderen dus we weten hoe snel ze uit hun kleding groeien.
Twee maal per jaar wordt ruim een week erg intensief met elkaar samengewerkt. Het regelen en uitvoeren is leuk en gezellig.
In september 2007 hebben wij het stokje overgenomen van de vorige organisatie. Dat betekent dat we al meer dan 25 keer de beurs georganiseerd hebben. 
In de loop der jaren is het een en ander gemoderniseerd. De locatie is gewijzigd, er is een website en er wordt gebruik gemaakt van Facebook, Instagram en Nextdoor.
De beurs is gegroeid en wordt goed bezocht omdat er veel mooie en nette (merk) kleding te koop is en door de herkenbaarheid van onze posters met het oranje jasje.
Bij het inrichten van de zaal, ophangen van de kleding en na afloop weer opruimen helpen vele vrijwilligers. Zonder hen zou het niet mogelijk zijn.
Een klein gedeelte van de opbrengst wordt geïnvesteerd in de beurs maar het grootste gedeelte gaat ieder jaar naar een goed doel. Dit doel heeft altijd iets met kinderen te maken uit de omgeving van Teteringen/ Breda.