Goede doel

 

Najaars-Winterbeurs 2016
Het goede doel dit keer is de kinderafdeling van Kempenhaeghe op de locatie Hans Berger Kliniek te Oosterhout. Kempenhaeghe is het expertisecentrum op het gebied van epilepsie, slaapgeneeskunde en (neurologische) leer- en ontwikkelingsstoornissen. Op de kinderafdeling worden kinderen en jongeren met complexe epilepsie kortdurend opgenomen voor diagnose en behandeling.
 kempenhaeghe-corporate-versie_png

 

 

 

20160511_141627

Voorjaars-Zomerbeurs 2016
Deze voorjaars-/zomerbeurs hebben we als goed doel wederom het project Busy Bee van Stichting Happy Hippo gekozen. H Er is een box met schoolartikelen ontwikkeld die uitgereikt wordt aan brugklaskinderen die gebruikmaken van de voedselbank. Zie ook www.stichtinghappyhippo.nl

 

 

Najaars-Winterbeurs 2015
“Aangepast paardrijden Bij Jet” is in het najaar van 2015 het goede doel.  Aangepast paardrijden “Bij Jet” is een manier van paardrijden die speciaal bedoeld is voor mensen (zowel kinderen, jongeren, als volwassenen) die belemmerd worden in hun ontwikkeling. Zij worden in een veilige en vertrouwde omgeving verder geholpen in de ontwikkeling van hun bewegingen of sociale vaardigheden.

 BijJet

 

 

donatie aan Busy Bee Voorjaars-Zomerbeurs 2015
Het project Busy Bee van Stichting Happy Hippo was dit keer het goede voor onze beurs. Er is een box met schoolartikelen ontwikkeld die uitgereikt wordt aan brugklaskinderen die gebruikmaken van de voedselbank. Zie ook www.stichtinghappyhippo.nl

 

 

Najaars-Winterbeurs 2014
Het goede doel dit keer was Stichting Leergeld-Oosterhout. Leergeld maakt het mogelijk dat kinderen mee kunnen doen aan school/sportactiviteiten door de kosten (of een gedeelte daarvan) direct te betalen aan de school, de club of de leverancier van spullen.
     Leergeld
  
 KKBT 2014-03 JCT springkussen Voorjaars-Zomerbeurs 2014
Voor het Jeugdcomité Teteringen werd een bijdrage gegeven voor een springkussen dat het comité voor veel activiteiten kan gebruiken!

 

FACEBOOK